Productnieuws

Op de vakbeurs Renovatie & Transformatie, deel van de Week van de Bouw, introduceert Aralco NVS OxyGreen Vision, een applicatie voor afstandsbeheer van ventilatiesystemen. OxyGreen Vision bestaat uit twee delen. Voor beheerders is er een beheerprogramma waarbij op afstand de toestelgegevens en statussen zijn uit te lezen. Voor bewoners is er de VentiApp waarop de kwaliteit van de binnenlucht is af te lezen en het systeem kan worden bediend.

Met de introductie van OxyGreen Vision biedt Aralco NVS beheerders bij woningbouwcorporaties en installatiebedrijven die afstandsbeheer uitvoeren, een service-applicatie die 24/7 inzicht geeft in de werking en prestaties van hun ventilatiesystemen. OxyGreen Vision bespaart op kosten, doordat het onderhoud efficiënt kan worden gepland en storingsmeldingen direct worden doorgegeven aan monteurs, waardoor snel gereageerd kan worden. Bovendien kunnen bij calamiteiten de ventilatiesystemen op afstand worden uitgeschakeld. De VentiApp is ontwikkeld voor de bewoner (en zeker de huurder) die vaak geen interesse heeft in ventilatie. De VentiApp zorgt voor een grotere bewustwording en voor een gezond binnenklimaat en zal de bewoner stimuleren het systeem bewuster te gebruiken. Betere ventilatie voorkomt schimmel, vochtvlekken en houtrot.

 

Naast OxyGreen Vision presenteert Aralco haar oplossingen op het gebied van vraaggestuurde ventilatiesystemen op basis van CO2. Ook de geluiddempende suskasten VariaCoust EPC en de EasyClean ventilatieroosters zijn op de beurs te zien. De Week van de Bouw vindt plaats van 9 tot en met 13 februari in de Jaarbeurs te Utrecht. Aralco is te vinden in hal 7, stand B010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.