Productnieuws

Met de lancering van haar nieuwe catalogus 2014/2015 introduceert Q-railing vier nieuwe railingsystemen. Het meest in het oog springende systeem is Easy Glass Pro, volgens Q-railing de eerste glasbalustrade die kan worden ingesteld vanaf de binnenzijde van een balkon. Ook de balusterrailingsystemen Duo Line, Linear Line en Square Line 60×30 worden nieuw gepresenteerd. Q-railing biedt met deze vier systemen ‘nog meer keuzemogelijkheden in complete, modulaire railingsystemen’.

Easy Glass Pro is voorzien van Safety Wedge, een nieuw systeem waarmee het glas eenvoudig in elke richting tot 1 graad kan worden ingesteld. Zo kan elk glaspaneel worden uitgelijnd vanaf de binnenzijde van de balustrade. Q-railing: ‘Easy Glass Pro maximaliseert transparantie met behoud van hoge stabiliteit en veiligheid. Met vier verschillende profielen voor zowel binnen- als buitengebruik – twee versies voor topmontage en twee versies voor zijmontage – is Easy Glass Pro is de ideale oplossing voor uitdagende bouwconstructies.’

Lees het volledige artikel in Glas in Beeld nummer 4 – augustus 2014 die deze week verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een gratis proefexemplaar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.