Productnieuws

Market uit Lomm introduceert GM WINDOORAIL voor Franse ramen: prefab glazen balustrademodules met valbeveiliging voor raamelementen die onder de vereiste borstweringshoogte reiken. De glas-/metaalmodules combineren volgens Market maximale, geteste veiligheid met een oplossing voor alle raamtypes (hout, hout/aluminium, aluminium, kunststof en staal).

Eenvoudige montage en flexibel gebruik zijn de belangrijkste kenmerken van GM WINDOORAIL dat is opgebouwd uit een onder- en bovenprofiel van metaal waarin het glas met gepolijste randen is gevat. De prefab modules kunnen op de bouwplaats eenvoudig met minstens vier bevestigingselementen aan het kozijn worden gemonteerd. Het is ook mogelijk het systeem over meerdere ramen heen te monteren met het effect van doorlopende panelen.

Het systeem voldoet aan de eisen volgens NEN 6702, aldus Market. Het is conform EN 12600 getest met het kruiwagenwiel en daarmee bestand tegen eventuele stootbelastingen. Het toegepaste glas is gelamineerd floatglas, al is ook gelamineerd hardglas mogelijk. De kenmerken op een rij: leverbaar in vele oppervlakken en kleuren; de profielen zijn verkrijgbaar in twee geometrische vormen (rechthoekig of ovaal); het gesloten glasoppervlak beschermt tegen stormwind en rondvliegende bladeren; gebruik van glas in plaats van traliewerk en het glas is makkelijk bereikbaar en gemakkelijk te reinigen. Meer informatie: www.windoorail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.