Nieuws
Glas workshops

Korte, praktijkgerichte bijeenkomsten, die toegankelijk aandacht besteden aan actuele innovaties in de bouw. SBRCURnet, kennispartner in de bouw, organiseert dit jaar zes nieuwe series BouwLokalen. Iedere serie staat in het teken van een actueel thema op het gebied van duurzaamheid, ketensamenwerking of arbeidsmarkt. Zo reikt BouwLokalen kennis en handvatten aan die de bouwprofessional direct kan toepassen in de praktijk. Bouwprofessionals kunnen via BouwLokalen hun kennis bijschaven en blijven zo up-to-date over de laatste ontwikkelingen binnen de bouwsector. Samen met mede-initiator Bouwend Nederland en andere kennispartners biedt BouwLokalen in 2015 het volgende programma. Deelname is gratis.

maart/april 2015
Samen Nul-op-de-Meter realiseren
Vraagstukken als ‘Hoe bevordert u een essentiële, optimale samenwerking tussen alle partijen in het NOM-bouwproces?’ worden beantwoord.

april/mei/juni 2015
Afvalreductie in de bouw: wat zijn de mogelijkheden?
CO2-reductie, kostenbesparingen en een betere profilering. Welke voordelen heeft afvalreductie?

mei/juni 2015
’Social return’ biedt kansen
Invulling geven aan het maatschappelijke element van maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet altijd even makkelijk. Social return creëert kansen voor opdrachtgever en opdrachtnemer, hoe verzilvert u deze?

september/oktober 2015
Klantgericht bouwen door gericht vakmanschap
Alle schakels in het bouwproces moeten even sterk zijn. Elkaars kracht gebruiken om écht klantgericht te bouwen is hierbij van groot belang. BouwLokalen biedt praktische handvatten.

september/oktober/november 2015
Betere klanttevredenheid met een écht comfortabel gebouw?
Proactief oplossingen aandragen behoort tot het nieuwe werken en zorgt voor een grotere klanttevredenheid. Tijdens deze BouwLokalen-serie krijgt u meer inzicht in invloedrijke factoren op het comfort van een gebouw.

november 2015
Werken aan langdurige inzetbaarheid
Gemotiveerde en betrokken medewerkers zorgen voor een goede naam en plezierige werkomgeving. Hoe worden uw medewerkers ambassadeurs van uw organisatie?

Per BouwLokalen-serie vinden twaalf bijeenkomsten plaats, in verschillende regio’s. De eerste serie start op 24 maart in Almelo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.