Nieuws

BouwLokalen is gisteren gestart met een serie gratis bijeenkomsten die nog tot en met 16 april loopt: Samen Nul-op-de-Meter (NoM) realiseren. Hiermee wordt bouwprofessionals de kans geboden kennis op te doen over de ontwikkelingen en trends op het gebied van NoM-bouwprojecten. De praktische handvatten die worden aangereikt zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dat renovatie tot energieneutrale woningen ook kansen biedt voor glasbedrijven blijkt onder meer uit de innovatieve oplossing van Steinfort Glas om de betegelde wanden van de natte ruimte van woningen in één keer te vervangen door glaswanden.

Vanaf 1 januari 2015 mogen woningbezitters (renovatie) en woningkopers (nieuwbouw) 25.000 euro extra lenen als ze kiezen voor een Nul-op-de-Meter-woning. Daarmee groeit de markt voor NoM-huishoudens exponentieel. Slim en vooruitstrevend samenwerken is dan ook essentieel voor Nul-op-de-Meter. Maar hoe pakt u dit het beste aan? De verwachtingen van de klant vragen om de juiste aanpak, waarbij de inzet van soft skills meer dan ooit een rol speelt.

De BouwLokalen-serie ‘Samen Nul-op-de-Meter realiseren’ geeft inzicht in de belangrijkste aandachtspunten bij de realisatie van NoM-bouwprojecten. Vragen als ‘Hoe zorgt u in een Nul-op-de-Meter bouwproject voor een passend klantgericht aanbod?’ en ‘Hoe werkt u aan het juiste samenwerkingsverband binnen uw organisatie, of juist met samenwerkingspartners?’, passeren de revue. De BouwLokalen-bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op twaalf locaties, verspreid door het land. Iedere BouwLokalen-bijeenkomst start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De zaal gaat om 15.30 uur open. Aanmelden kan via de site.

Foto: Steinfort Glas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.