Nieuws

Het Italiaanse Fenzi heeft Kadmar ingelijfd – een chemisch bedrijf in Jaworzno, het zuiden van Polen – gespecialiseerd in de productie van polysulfide, polyurethaan, hotmelt en butyl sealants voor isolatieglas. ‘Met zijn compleet assortiment van afdichtingsmiddelen is Kadmar een drijvende kracht in Oost-Europa’, licht Alessandro Fenzi toe, CEO van de Fenzi Groep. ‘Dit is een strategische stap voor beide bedrijven. De Kadmar fabriek is zeer efficiënt, goed georganiseerd en productief en de prijzen zijn concurrerend. Ook vanuit chemisch oogpunt zijn de producten van het bedrijf aantrekkelijk. Ik zie grote mogelijkheden voor ontwikkeling binnen onze groep en ons Glass Alliance netwerk’, aldus Fenzi.

Het Glass Alliance netwerk bestaat uit Fenzi, Alu-Pro en Rolltech, bedrijven die zich bezighouden met de wereldwijde verkoop van een breed scala van hoogwaardige producten voor isolatieglas. Fenzi: ‘Met een totaal van tien productiebedrijven wereldwijd, waarvan er twee Alupro Polska en Kadmar in Polen, versterkt Glass Alliance haar assortiment met een nog completer aanbod van afdichtingsmiddelen voor glas.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.