Nieuws
CAO Vlakglas

De vestigingen van CURA Glass in Lopik en Utrecht worden samengevoegd tot één vestiging in Lopik. De stad Utrecht groeit nog steeds fors en oude bedrijfsterreinen maken om die reden plaats voor woningbouw. Dat geldt ook voor het terrein aan de Briljantlaan waar CURA Glass Utrecht na de verhuizing vanaf de Oude Gracht sinds 1986 is gevestigd.

CURA Glass verwacht niet dat de service naar afnemers door de samenvoeging afneemt. In haar nieuwsbrief noemt Nederlands grootste onafhankelijke glashandel daarvoor de volgende argumenten: ‘de prima bereikbaarheid van het industrieterrein in Lopik, de verbetering van de efficiency – zowel qua productie als logistiek – en de korte afstand vanaf Utrecht’. Ook zal de frequentie van het leveren van glas in de regio Utrecht worden verhoogd naar twee maal per dag. Voor het afhalen van glas kunnen afnemers terecht bij het nieuwe afhaaldepot in Lopik. De integratie van CURA Glass Lopik en Utrecht wordt na de bouwvakantie definitief afgerond. Het bedrijf neemt dan ook afscheid van particuliere klanten ‘daar onze afnemers veel beter in staat zijn hen te bedienen’, aldus CURA Glass dat verder meldt dat het in Lopik ruim 5.300 vierkante meter grond aangekocht. De grond sluit aan op de overige terreinen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.