Nieuws

CURA Glass heeft twee systemen van HEGLA in gebruik genomen: een volautomatische snijlijn voor gelaagd glas in combinatie met een systeem voor ‘automatic warehousing’ dat over zestig posities beschikt. De investering stelt het bedrijf uit Lopik in staat in eigen huis geproduceerd gelaagd glas nu ook op maat te leveren. Overig gelaagd glas leverde CURA Glass uiteraard al jarenlang op maat.

Sinds twee jaar produceert CURA Glass gelaagd glas qua samenstelling naar wens van de klant. Dit gebeurde oorspronkelijk alleen in vaste maten maar klanten geven aan gelaagd glas ook op maat te willen afnemen. Met de Hegla lijn voldoet CURA Glass aan die vraag. Voor het aansturen van de nieuwe systemen wordt gebruik gemaakt van programmatuur van A+W Software. In haar nieuwsbrief meldt CURA Glass dat sinds de ingebruikname van de lamineerlijn het aantal gelaagd glas orders alleen maar is toegenomen. Reden om in twee ploegendiensten aan de lijn te gaan werken.

Klik hier voor een filmpje over de werking van de nieuwe Hegla lijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.