Nieuws

Uitgeverij Springer start met een tijdschrift op het gebied van construeren met glas: Glass Structures & Engineering. Tot de initiatiefnemers behoort ir. Christian Louter, de organisator van de Challenging Glass conferenties en momenteel werkzaam als post-doctoraal onderzoeker in structureel glas aan de Ecole polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL) in Zwitserland.

Glass Structures & Engineering wil een forum zijn voor ontwikkelingen op het gebied van structureel glas door de ontwikkelingen te presenteren op het gebied van onderzoeknaar structureel glas en de praktische toepassing daarvan. Het tijdschrift richt zich op alle aspecten van onderzoek naar structureel glas met inbegrip van theoretisch en experimenteel onderzoek op de elementen, assemblages, aansluitingen en materiaal. Het tijdschrift wil overzichtsartikelen, technische aantekeningen, discussies en case studies publiceren en roept dan ook op ‘papers’ uit de academische wereld in te sturen. Het tijdschrift verschijnt twee keer per jaar en papers kunnen doorlopend worden ingediend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.