Nieuws

Duco Ventilation & Sun Control heeft tijdens de Belgische bouwbeurs Batibouw de Communication Award voor beste en efficiëntste beurscommunicatie gewonnen. Daarmee werd de communicatiecampagne rond de introductie van de DucoBox als ‘de stilste én slimste box in Europa’ beloond.

De Communication Award beloont exposanten die het maximum halen uit hun beursdeelname. Een professionele jury, samengesteld uit professionals uit de communicatie- en beurssector, zet daarmee standhouders met een neus voor marketing en een zesde zintuig voor creatieve communicatie in de kijker. Duco was samen met Quick Step (Unilin Group) en Alke (Group Dekeyzer) genomineerd uit meer dan 1.000 exposanten die Batibouw rijk is. Het bedrijf werd door de jury uitverkoren voor haar beurscampagne met als centraal beeld ‘Verse lucht? Het zit in ons systeem’. De DucoBox, bevat twee afzuigventilatoren die toegepast kunnen worden in de vraaggestuurde natuurlijke ventilatiesystemen voor woningbouw: Duco CO₂ System, Duco Comfort System en het DucoTronic System.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.