Nieuws

Op 16 april, 4 en 25 juni 2015 vinden nieuwe trainingen ‘Online Marketing in de Bouw’ plaats, die Eisma Bouwmedia in samenwerking met de ervaren trainers Sascha Murk en Inge Sijpkens organiseert. Tijdens deze trainingen leert u over de impact van social media en hoe u de kanalen optimaal kunt inzetten. Daarnaast wordt er een workshop LinkedIn gegeven. De workshop kan op verschillende niveaus worden gevolgd; voor beginners en gevorderden.

Zo leren beginners over de impact van social media en hoe u de kanalen optimaal kunt inzetten. Daarnaast wordt er een volledige workshop LinkedIn gegeven, waardoor u met een geoptimaliseerd LinkedIn profiel naar huis gaat. Gevorderden leren onder meer de aanwezigheid van uw bedrijf op LinkedIn versterken. Hoe maakt u een bedrijfsprofiel (company page) aan, hoe komt u aan volgers, hoe stimuleert u interactie en welke statistieken zijn interessant?

Deelnamekosten zijn 295 euro ex BTW.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.