Nieuws

Poster_bloqs

Job Smit, Jordi Rondeel en Michel Martens hebben met hun innovatieve gevelontwerp Bloqs de Hollands-Ontwerp Award 2015 gewonnen. Ze wonnen hiermee een business traineeship en een tablet. De drie winnaars kwamen met het idee voor een gevel die bestaat uit kleine rechthoekige modules die onderling uitwisselbaar zijn, waardoor er ieder gewenst patroon gevormd kan worden. De panelen kunnen bovendien worden voorzien van zonnepanelen of andere innovatieve technieken.

De jury is duidelijk over het winnende gevelontwerp-voorstel: ‘De innovatieve modulaire gevel biedt optimale mogelijkheden tot individuele invulling. Goed doordacht en met een grote mate van realiteitszin.’ De Hollands-Ontwerp Award gaat over innovatie in bestaande woningen en is gekoppeld aan de vakbeurs Renovatie & Transformatie, het ene jaar als onderdeel van de Week van de Bouw, het andere jaar als stand alone beurs. De eerstvolgende editie van Renovatie & Transformatie wordt van dinsdag 12 t/m donderdag 14 april 2016 gehouden in de Brabanthallen Den Bosch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.