Nieuws

Future Envelope

Op 18 juni vindt in Delft de negende editie plaats van de conferentie over de gebouwschil The Future Envelope, een initiatief van de Gevel Research Group van de TU Delft. De conferentie heeft als titel ‘Unobtainium’, een materiaal of technologie die perfect geschikt is voor een bepaalde toepassing, behalve dat het materiaal of de techniek nog niet bestaat of zeer kostbaar is en moeilijk te verkrijgen. ‘Unobtainium is daarmee het antwoord op veel van onze technologische en architectonische uitdagingen’, aldus de organisatie. Wat voor soort nieuwe materialen met nieuwe functionaliteiten zijn nodig voor het bouwen van gevels? Welke technologieën zullen leiden tot efficiëntere en duurzame constructies? Welke concepten en systemen zullen leiden tot energiebesparing en meer comfort?

Tijdens de negende editie van de jaarlijkse conferentie zullen internationale sprekers uit de disciplines van projectontwikkeling, materiaaltechnologie, gevelontwerp en architectuur hun ervaringen en visies op de toekomst van de gebouwschil delen. The Future Envelope wordt georganiseerd door de Gevel Research Group, TU Delft in samenwerking met het Centrum voor Venster en Bekleding Technology (CWCT), Universiteit van Bath en het Europese Façade Network

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.