Nieuws

De korpsleiding van de Nederlandse Nationale Politie is dit jaar verhuist naar een nieuwe locatie aan het Malieveld in Den Haag. Vanaf begin 2013 was de Nationale Politie tijdelijk gehuisvest in het Bruggebouw Oost. Bij de inrichting van de nieuwe locatie aan het Malieveld is het architectenbureau Ector Hoogstad Architecten in de arm genomen. Een van de belangrijke wensen bij betrekken van het pand was om ondanks het gebruik van veel glazen wanden de privacy en veiligheid te garanderen. Ector Hoogstad legde deze vraag  voor aan 3M Select Provider Blomsma Print & Sign en is besloten de glazen wanden te voorzien van een 3M Clearview (heldere) glasfolie met ‘ets effect’. De folie is opgebouwd uit lichte verlopen van witte inkten wat een vergelijkbaar effect heeft als privacyfolie. Blomsma Print & Sign : ‘Door het toepassen van een glashelder materiaal en de subtiele verlopen is nauwelijks zichtbaar dat er gebruik is gemaakt van raamfolie.’ In totaal is ruim 750 vierkante meter aan wanden van de glasfolie voorzien.

In de apriluitgave van Glas in Beeld die deze week verschijnt volop aandacht voor raamfolies. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.