Nieuws

Verweij Houttechniek uit Woerden versterkt haar marktpositie in Noord-Nederland met een nieuwe vestiging in Drachten. De vestiging biedt werkgelegenheid aan twaalf werknemers. De Drachtster vestiging is verantwoordelijk voor het offreren, digitaal inmeten, ontwerpen en monteren van op pasmaat geproduceerde kant-en-klare deuren, ramen, kozijnen en prefab in regio noord. De productie vindt plaats in de hoofdvestiging van Verweij in Woerden.

Voor het 100 jaar oude familiebedrijf dat recent het predicaat Hofleverancier ontving, is de uitbereiding een belangrijke stap richting verbreding van het marktaandeel. Mede directielid Ruud Verweij: ‘Wij zoeken voortdurend naar mogelijkheden om onze marktpositie te versterken. Het snel groeiende aantal orders in de noordelijke provincies voedde de plannen om de positie van het bedrijf in dit gebied verder te versterken. Recente marktontwikkelingen in het noorden maakten het vervolgens mogelijk om lokale kennis en kunde aan Verweij te binden.’ De nieuwe vestiging zal geheel zelfstandig de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland bedienen. Het vestigingsadres is: De Giek 22, 9206 AT  Drachten. T: 0512-740512. M: info@verweij-ht.nl

1 reactie op “Verweij Houttechniek opent vestiging in Drachten

 1. H.W.Kornelius schreef:

  Hallo,
  Bericht van U ontvangen voor het plaatsen van 2 ramen. Echter nu komt U op 11 april èèn raam plaatsen en op 12 april weer èèn raam.
  Mijn vraag: kan dit ook in èèn dag, twee ramen plaatsen?
  Parelstraat 1
  9743 JA Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.