Nieuws

Top Sealants uit Oostakker (B) is sinds maart gestart met de verkoop van Bloem Sealants-producten in België. Daarmee heeft de Haagse onderneming nu verkoopondersteuning bij onze zuiderburen, zo lezen we op de Schildersvak.nl. Top Sealants is een jonge onderneming, die gerund wordt door Jurgen Van der Haeghen en Grethl Huls. Beiden hebben de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan in onder andere de directe verkoop van kitten en afdichtingsmaterialen.

Bloem Sealants is inmiddels zestig jaar een innovatieve, service gerichte organisatie met een uitgebreid programma afdichtingsproducten voor de bouw en industrie. Het bedrijf levert een scala kitten, lijmen, afdichtingsbanden en rubber afdichtingsprofielen. Deze worden door professionals toegepast bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Tot het programma behoren beglazingskit, elastische stoppasta, voegkit, siliconenkit,lijmkit, purschuim, rubber profielen, brandwerende afdichtingen en schuimband.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.