Productnieuws

AEG Powertools introduceert een veelzijdige laser afstandsmeter dat naast afstanden, oppervlakten en de inhoud met één druk op de knop registreert. De AEG LMG 50 heeft een ‘robuuste bouw, een slank design en een groot en helder display’. De Pythagoras 3 functie maakt het mogelijk om op twee manieren indirecte oppervlaktemetingen te doen, ook op de meest lastig te bereiken locaties.

De AEG LMG 50 meet 109 x 40 x 32 millimeter. De rubberen afwerking zorgt voor een goede grip en maakt het apparaat water- en stofbestendig. De knoppen zijn duidelijk en groot zodat deze gemakkelijk te bedienen zijn, ook wanneer de gebruiker handschoenen draagt. De LMG 50 meet oppervlaktes, volumes, hoogtes en breedtes tot een afstand van 50 meter. Het uitklapbaar hulpstuk vergemakkelijkt het meten van hoeken en maakt het mogelijk om vanaf drie punten te meten: vanaf de achterzijde, voorzijde en vanaf het uitklapbare hulpstuk. De optel-/aftrek functie biedt de mogelijkheid snel en nauwkeurige berekeningen te maken welke opgeslagen kunnen worden in de geheugenfunctie (tot 10 metingen). ‘De Pythagoras 3 functie maakt het mogelijk om op verschillende manieren indirecte oppervlaktemetingen te doen, waardoor moeilijke meetlocaties tot het verleden behoren’, aldus AEG. De AEG LMG 50 wirdt gedistribueerd door Wiltec.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.