Nieuws

De nieuwe Q-railing programma-update is verkrijgbaar. De brochure is een compacte aanvulling op Q-railing’s hoofdcatalogus 2014-2015 en bevat onder meer twee nieuwe Easy Glass glasbalustrades: Easy Glass Hybrid en Easy Glass Max. Verder een systeem voor lineaire LED-verlichting in handrailingen, U-profielbuizen en vloerprofielbekleding.

Easy Glass Hybrid is Q-railing’s nieuwe oplossing voor designers en installateurs die zoeken naar een gunstig geprijsde glasbalustrade met een bijna onzichtbaar vloerprofiel. De naam vloeit voort uit het feit dat het systeem als glasbalustrade én als balusterrailing met glasvulling kan worden gemonteerd. Het aluminium vloerprofiel is 43 millimeter hoog. ‘Het sterkste vloerprofiel ooit’, zegt Q-railing over Easy Glass Max. Het nieuwe glasrailingsysteem kan krachten opnemen van meer dan 5 kN/m. Het systeem biedt keuze uit vier verschillende vloerprofielen. Net als Q-railing’s Easy Glass Pro systeem zijn voor Easy Glass Max een F- en Y-vormig vloerprofiel verkrijgbaar. Die kunnen direct aan de rand van het beton worden geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.