Nieuws

TÜV Rheinland centraliseert verschillende Nederlandse divisies en verhuist naar Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Het gaat om de bedrijfsvoering van de vier locaties in Apeldoorn en Enschede. Op IPKW komen in de loop van dit jaar vijftig mensen te werken. TÜV Rheinland Nederland verleent meerdere diensten, zoals het testen en inspecteren van industriële faciliteiten, het testen van producten volgens veiligheidsnormen, zoals glas, textiel en medische producten, en certificatie van managementsystemen, zoals ISO 9001 en VCA. De verschillende divisies zijn onderdelen van het netwerk dat de TÜV Rheinland Groep heeft opgezet om alle delen van de wereld te kunnen bedienen.

TÜV Rheinland kiest voor IPKW gezien de centrale ligging in Nederland en de mogelijkheid om in een ruim gebouw moderne laboratoria en testfaciliteiten te bouwen. IPKW is een vestigingsplaats voor ondernemers in de ‘cleantech-industrie’. Het park biedt diverse faciliteiten, een inspirerende werkomgeving en een duurzaam en innovatief profiel. TÜV Rheinland is wereldwijd actief en behaalde in 2014 een omzet van 1,7 miljard euro. Met het hoofdkantoor in Keulen telt de organisatie 9.300 medewerkers, verspreid over ruim 500 locaties in 69 landen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.