Productnieuws
ventilatieroosters

Aralco NVS heeft de garantietermijn van de ventilatieroosters die zijn uitgevoerd met het EasyClean-principe verlengd naar vijftien jaar. De garantietermijn van de ventilatieroosters zonder EasyClean blijft tien jaar.

EasyClean heeft volgens Aralco een aantal essentiële voordelen. Doordat de binnencilinder makkelijk uitneembaar is, kan het gehele rooster eenvoudig worden gereinigd. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het rooster. Wanneer er onderdelen van het bedieningsmechanisme defect of versleten zijn, kan een vakman deze eenvoudig en snel vervangen. Het rooster zelf hoeft dan niet vervangen te worden.

Aralco: ‘Bij traditionele ventilatieroosters kunnen de kosten behoorlijk oplopen: de kosten van het rooster, de voorrij- en arbeidskosten, de bouwplaats- en administratiekosten. Bovendien is er risico op glasbreuk, vervangen en schilderen van glaslatten en dergelijke. Een ander nadeel is bovendien dat de bewoner vaak meerdere keren thuis moet blijven. Bij ventilatieroosters met EasyClean kunnen alle werkzaamheden meestal in één keer worden uitgevoerd. Bovendien is de levensduur veel langer en zijn de exploitatiekosten ten opzichte van traditionele ventilatieroosters aanzienlijk lager.’ Het EasyClean-principe is van toepassing bij de ventilatieroosters MultiAir, MultiAir EPC, Junior 150, Junior 150 EPC en VariaCoust EPC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.