Nieuws

Scheuten Glas levert ongeveer 20.000 vierkante meter Isolide Superplus 1.0 voor het project City Island in Londen. Op 5 minuten afstand van Canary Wharf worden twaalf woontorens gebouwd met circa 1.800 appartementen en commerciële en culturele ruimten. De beglazing is opgebouwd uit verschillende glastypes en samenstellingen. De torens worden opgebouwd met prefab betonelementen ontworpen en geproduceerd door de Hurks Groep.

Voor dit project worden verschillende samenstellingen gebruikt variërend van 6(16Argon)SSN GN 1.0, 33.1(16Argon) SSN GN 1.0 33.1 en 44.2(16Argon) SSN GN 1.0 33.2. De fotometrische waarden van Isolide Superplus 1.0 op basis van een opbouw 4(6 Argon)4 bedragen: Tl 70 en g-waarde 53 procent. De buitenlichtreflectie is 20 procent, de kleurweergave-index is 97 procent en Ug-waarde 1,0 W/m2K. Accountmanager Joep Kwantes van Scheuten: ‘De beglazing is uitermate geschikt voor residentiële gebouwen die gesitueerd zijn in een omgeving zoals London. De neutrale kleur en de hoge licht transmissie zorgen voor een prettige leefomgeving in de woning. Voor de vliesgevels wordt gebruik gemaakt van gelaagd geharde combinaties. De aluminium donkere afstandhouder in combinatie met het donkere aluminium kozijnprofiel geeft de uiteindelijke finishing touche. In de gebouwen worden ook shadow boxen verwerkt in bijpassende kleur. Deze nemen bouwkundige constructies uit het zicht daar waar nodig is en hebben tevens een isoleren functie.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.