Nieuws

Scheuten Absoluut Glastechniek (SAGT) heeft de structurele glasgevel met glazen vinnen geleverd voor het nieuwe BMW MINI gebouw langs de A10 in Amsterdam. Ook leverde SAGT de glazen lamellen van de parkeergarage en de automatische en handmatige schuifdeuren. De gevelbeglazing is rondom verlijmd tegen de hoofdstaalconstructie en verticaal geplaatste glazen vinnen. De buitenzijde is structureel afgekit waardoor de gevel volledig vlak kon worden uitgevoerd. De gevel is op diverse plaatsen voorzien van schuifdeuren. SAGT verzorgde niet alleen de beglazing, maar ook alle aansluitingen, zetwerken en afdichtingen waardoor een fraai geheel is ontstaan. De parkeergarage is voorzien van glazen lamellen die met behulp van RVS glasadapters aan de staalconstructie zijn bevestigd.

2 reacties op “Structurele glasgevel met glazen vinnen

  1. JULES M SMITS architect schreef:

    Graag ontvang ik uitgebreide technische documentatie ‘op papier’ inclusief constructie/aansluitdetails. Bij voorbaat dank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.