Nieuws

De minimalistische architectuur van architect Hans van Heeswijk voegt zich goed in een historische context. Zo ook in het nieuwe museum MORE in Gorssel. Vanuit de oudbouw word je door het overvloedige daglicht dat via de lichtstraat in het dak en het grote venster aan het uiteinde naar binnen stroomt, bijna automatisch getrokken naar de Modern Realistische kunstcollectie van Hans Melchers. De transparantie wordt versterkt door glastoepassingen in het interieur.

Lees het volledige artikel in de jongste uitgave van Glas in Beeld. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Foto: Luuk Kramer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.