Nieuws

Het Kantoor van nu is nog maar net open en uit de controle van de brandweer blijkt dat de glas-in-loodramen brandwerend dienen te worden gemaakt. ‘Geen probleem’, legt Pierre Overdijk van GlasXL Overdijk uit aan directeur Anke Meerding van het kantoor. ‘We lossen het op en behouden het glas-in-lood met het voor het kantoor zo belangrijke symbool van de opgaande zon.’ Beide ondernemers maakten een nieuwe start: Overdijk een paar jaar terug met zijn glasbedrijf in Moordrecht en Meerding met haar inspirerende concept voor flexwerk en persoonlijke groei in het hart van Gouda. Zo komen in de voormalige kerk, waar het Kantoor van nu onderdak heeft gevonden, oud en nieuw in meerdere opzichten samen met glas als verbindend element.

Meer over het Kantoor van nu leest u in de jongste uitgave van Glas in Beeld, die deze week verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.