Nieuws

Vakbeurs Renovatie 14, 15 en 16 mei

1
Renovatie

De Vakbeurs Renovatie in de Brabanthallen in Den Bosch vindt volgende maand plaats op 14, 15 en 16 mei.  Renovatie is dé vakbeurs en hét kennisplatform voor snelle, efficiënte en omgevingsvriendelijke verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen. Meer dan 5.000 beslissers uit de bouwkolom vinden er drie dagen lang informatie, verbinding en business: een compleet en up-to-date aanbod van innovaties, praktische oplossingen en best practices op de beursvloer en een kennisprogramma. In co-locatie met de beurs Monument die tegelijkertijd plaatsvindt.

Tijdens de afgelopen editie bezochten 5.081 professionals de vakbeurs. Zij bestonden voor 75 procent uit aannemers, installatiebedrijven en specialistische renovatie- en onderhoudsbedrijven. Verder waren er ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers. Daarnaast werd de beurs goed bezocht door gebouwbeheerders en –eigenaren, zoals woningbouwcorporaties, VvE’s, gemeenten, scholen en zorginstellingen.

U kunt zich hier aanmelden voor een gratis toegangskaart.

1 reactie op “Vakbeurs Renovatie 14, 15 en 16 mei

  1. Meet Richie: Our First Customer …we came across a cool internet site which you could possibly enjoy. Take a look if you want…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.