Productnieuws
ontwerpen met glas

Smart-Builder, softwarehuis voor het werken en ontwerpen met glas, heeft een serie blogs waarin het Nieuw-Zeelandse bedrijf zijn visie geeft op actuele thema’s rond automatisering en online marketing. De meest recente is die over concurrentie.

Hoe goed kennen glaszetters hun rivalen? Wie zijn de tegenstanders? Hoe zit het met hun aanwezigheid op het internet en sociale media? Wat voor reclamecampagnes voert de concurrentie? ‘Een oogje in het zeil houden op de concurrentie maakt een belangrijk onderdeel uit van de marketing inspanningen voor elk glasbedrijf. Het is essentieel om te verzekeren dat jouw bedrijf de beste en meest betaalbare opties kan bieden aan potentiële klanten’, zegt Smart-Builder hierover. ‘Neem je directe concurrenten onder de loep, volg hun online aanwezigheid op regelmatige basis en achterhaal op welke manier ze potentiële kopers en doelgroepen benaderen. Met andere woorden ga op verkenningstocht naar de concurrentievoordelen van jouw bedrijf te opzichte van andere bedrijven.’ Lees het meest recente blogbericht en ‘ontdek zo hoe je best te werk gaat om te verzekeren dat jouw bedrijf de beste en meest betaalbare opties kan bieden aan klanten’, aldus Smart-Builder.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.