Nieuws

Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen uit Zundert voorziet momenteel in Goes 150 woningen van kunststof kozijnen. De circa 50 ton vlakglas die vrijkomt bij deze renovatie in opdracht van woningstichting RWS wordt via Vlakglas Recycling Nederland afgevoerd. Het werk wordt begeleid en gecoördineerd door Marsaki.

Maas-Jacobs demonteert de oude houten kozijnen, brengt verduurzaamd stelhout aan en plaats kunststof kozijnen. De kozijnen zijn voorzien van HR++ glas en uitgevoerd met PKVW hang- en sluitwerk. Om de wijk een speels aanzicht te geven worden er houten voordeuren in verschillende kleuren geplaatst. De renovatie wordt uitgevoerd in drie fases. Het is de bedoeling dat het werk net voor kerst 2016 gereed is. Het project ligt direct tegen het centrum van Goes aan. Hierdoor is er weinig opslagruimte. Om toch verantwoord om te gaan met de afvalstoffen die vrij komen na de demontage van de kozijnen en de overlast voor de omwonenden te minimaliseren heeft Maas-Jacobs net buiten het centrum een bouwplaats gecreëerd voor de opslag van de bouwmaterialen. Er is eveneens een milieustraat ingericht om de afvalstoffen gescheiden af te kunnen voeren. Daar zijn ook de glascontainers van Vlakglas Recycling Nederland te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.