Nieuws
Scheuten Glas projecten collage

Scheuten Glas heeft een nieuwe projectendivisie opgericht om zich ‘nog zich krachtiger op de (internationale) projectenmarkt te kunnen focussen’. Scheuten Projects is een samenwerking van Scheuten GGP Venlo met zijn dochterondernemingen Bischoff Glastechnik AG (BGT) en SITEC Produktions. De nieuwe divisie is inmiddels actief en staat onder leiding van Heiko Probst (56), afkomstig van BGT uit het Duitse Bretten waar hij 26 jaar werkzaam is geweest.

Over de bundeling van expertise en capaciteit zegt Probst: ‘Binnen het Scheuten Glas concern dekten de verschillende bedrijfsonderdelen al een hele tijd meerdere deelgebieden van de projectenmarkt in de glasbranche af. Een intensievere samenwerking tussen GGP, BGT en SITEC in een nieuwe projectendivisie om van elkaars kennis, ervaring en capaciteit te profiteren is daarom een logische stap om onze klanten nog beter te bedienen. In de huidige aantrekkende projectenmarkt profiteren zij daardoor o.a. van meer expertise en een verbeterde performance, die nu meer dan ooit op een hoog niveau gegarandeerd zijn.’ Met Scheuten Projects richt de glasexpert zich op projectklanten van over de hele wereld, die hoogwaardige expertise nodig hebben op het gebied van glas en gevels. Probst: ‘Hiervoor hebben we zowel in Nederland als in Duitsland ervaren projectengineers die de klus klaren, binnen het tijdsbestek en budget, dat onze klanten voor ogen hebben. Dat we dat kunnen, bewijzen we al vele jaren met succesvolle projecten in Nederland en Duitsland, maar bijvoorbeeld ook in de USA, het Midden-Oosten en Azië.’

Binnen Scheuten Projects blijft Scheuten Absoluut Glastechniek zich op projecten richten als ‘specialist in het ontwerp, de engineering en de projectuitvoering van glas- en geveltechnische oplossingen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.