Nieuws
Kiosk van structureel glas

De gemeente Dordrecht heeft langs de Merwede een volledig structureel verlijmde kiosk gerealiseerd op een drijvend ponton. Het structureel glas is in opdracht van scheepswerf Kooiman Hoebee uitgevoerd door Unlimited Glassworkx en Den Hartog Glas uit Oud-Beijerland.

Het bestaande ponton en de staalconstructie van de abri zijn door scheepswerf Kooiman Hoebee aangepast. Rovasta uit Bleiswijk heeft een aantal RVS kozijnconstructies met uitzetramen, draairamen en een deurkozijn in de constructie geplaatst. Vervolgens hebben Unlimited Glassworkx en Den Hartog Glas structureel isolatieglas in de staalconstructie verlijmd. Ook in alle draaiende delen is het glas structureel verlijmd. De glassamenstelling is 88.4(15)8 opgebouwd uit een buitenruit 88.4 gehard glas gelamineerd met matte en transparante PVB folies en een binnenruit van 8 millimeter blank gehard floatglas.

1 reactie op “Kiosk structureel glas Unlimited Glassworkx

  1. Nina schreef:

    .hierbij deel ik u mede . Dat ik teleurgesteld ben.betrefd de matte. glazen. Deuren. En wanden. Slechte keuze van Unlimited glassworkx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.