Productnieuws
Glas op XXL-formaat van Saint-Gobain Glass

Saint-Gobain Building Glass Europe presenteert op de beurs Bau in München een nieuwe grootste glasmaat van 18 x 3,21 meter. Dit XXL-glas is in samenwerking met het Duitse Thiele Glas gestandaardiseerd en kan net als basisglas verder worden be- en verwerkt. Zowel SGG Planiclear als het extra heldere SGG Diamant is op grootformaat te verwerken. Zo kunnen de kanten van het glas worden geslepen, kan het glas CNC worden gesneden en van boorgaten worden voorzien. Ook kan het XXL-glas worden samengesteld tot isolatieglas en worden voorzien van zonwerende en thermische isolerende coatings, digitale prints en zeefdruk voor het maken van SGG Cool-Lite SKN en Cool-Lite XTREME.

Thiele en Saint-Gobain Glass hebben beide een stand op de Bau die plaatsvindt van 16 tot en met 21 januari. Saint-Gobain presenteert daar ook Priva-Lite, SGG Climatop Eclaz, SGG Cool-Lite XTREME 50/22, een nieuw type CLIP-IN en een nieuw concept voor drievoudig glas Climatop EASY. De standnummers zijn:

 • Saint-Gobain C2/338
 • Thiele: C2/101

 

1 reactie op “Saint-Gobain met XXL-glas 18 x 3,21 meter op Bau

 1. Aliasgar schreef:

  Could you guide me who produces 5 feet x 20 feet 12 mm + 12 mm ultra clear laminated toughened Glass.

  I have an enquiry for 20 panels of this size.

  What would be the best price.

  Awaiting your reply.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.