Nieuws
Astrid de Groot
Astrid de Groot

Astrid de Groot van Muyen uit Tiel krijgt regelmatig vragen van glasbedrijven en glaszetters over wanneer op de bouw welke hulpmiddelen het beste kunnen worden toegepast. Vanuit haar praktijkervaring als producent van transport- en tilhulpmiddelen voor vlakglas probeert ze die vragen met een zo praktisch mogelijke blik te beantwoorden.

In de nieuwe rubriek ‘De mening van…’ geeft Glas in Beeld lezers de kans hun mening te geven over een actueel onderwerp. De Groot bijt het spits af. ‘Iedereen wil heel thuis komen ’s avonds. Mijn devies is dan ook: gebruik uw gezond verstand, treedt in overleg met uw opdrachtgever, pas de vele hulpmiddelen toe die beschikbaar zijn voor transport en montage, gebruik de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en houdt elkaar scherp tijdens de uitvoering. Zoek oplossingen op praktische wijze dicht bij huis door veiligheid, efficiency en arbeidsverlichting hand in hand te laten gaan.’

Lees het volledige artikel van de hand van Astrid de Groot in Glas in Beeld nummer 1 (februari 2017) die vorige week is verschenen. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.