Productnieuws
Renault Kangoo voorzien van een ALU-TOP EVO imperiaal en Euroborn glasrasteel

Van den Born carrosserie uit Waalwijk introduceert tijdens het Fleetmanagement event 2017 een online bestel- en beheerprogramma. Deze Fleettool is een online platform dat ervoor zorgt dat alle betrokken partijen inzage hebben in de actuele status van een in bestelling staand voertuig. Het online bestelprogramma is bestemd voor de fleetmanager die te maken heeft met op- en ombouw van bedrijfswagens. ‘Door het efficiënt ingerichte proces en de real-time statusinzage is te allen tijde de planning te volgen, waardoor er efficiënter gewerkt wordt en de doorlooptijd van grote series tot een minimum wordt beperkt’, verduidelijkt Van den Born. ‘We zijn één van de belangrijkste ombouwers van bestelwagens en staat voor innovatie, service en duurzaamheid. Van den Born realiseert bedrijfswageninrichtingen voor fleetowners waarbij online ontzorgen en 100% turn-key centraal staat. Het ontzorgen van de wagenparkbeheerder en meest gunstige TCO realiseren, dit is de kern van fleet solutions bij van den Born’, aldus het bedrijf uit Waalwijk dat onder meer bekend is door zijn innovatieve glasrastelen.

Het Fleetmanagement Event vindt plaats op 23 mei in de Van Nellefabriek Rotterdam. Van den Born is te vinden op Stand B9.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.