Productnieuws
Glas met jaloezieën

Pilkington Insulight met ScreenLine is een systeem waarbij de jaloezieën tussen het glas zitten. Pilkington heeft een nieuw type ontwikkeld dat toegepast kan worden in bestaande kozijnen. Alle onderdelen van dit nieuwe type glas met jaloezieën zijn speciaal ontwikkeld voor een spouw van 16 millimeter.

Glas met jaloezieën ingebouwd wordt hoofdzakelijk toegepast in keukens en badkamers, maar ook steeds vaker komt het product terug in woon- en slaapkamers. Een recent project in samenwerking met Glas- en schildersbedrijf Van der Zee uit Groesbeek is de plaatsing van glas met jaloezieën in de slaapkamer en badkamer van de woning van de familie Snoeks. De eigenaren zijn heel tevreden over het eindresultaat. ‘De jaloezieën tussen het glas kunnen we eenvoudig bedienen en zo de mate van privacy bepalen. Het biedt ons veel voordeel en gemak en de jaloezieën hoeven we niet meer schoon te maken’, aldus mevrouw Snoeks. Peter van der Zee van het gelijknamige glas- en schildersbedrijf: ‘Pilkington Insulight met ScreenLine is een fantastisch product en ik heb al vele jaren ervaring met het plaatsen ervan. Met het nieuwe type jaloezieën tussen glas kunnen we ook mensen blij maken die het in bestaande kozijnen willen plaatsen.’

Het grote voordeel van dit type glas is dat de jaloezieën in de spouw van het glas zitten waardoor ze niet schoongemaakt hoeven te worden en weer en wind de jaloezieën niet kunnen beschadigen. De hoeveelheid zonlicht die binnenkomt kan net als binnen- en buitenzonwering naar wens afgestemd worden. Er is een uitgebreid palet aan uitvoeringen en kleuren leverbaar, handmatig bedienbaar maar ook met afstandsbediening, zoals met een gemotoriseerde uitvoering op zonne-energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *