Productnieuws
buitenzonwering

Duco heeft haar programma DucoSlide LuxFrame buitenzonwering uitgebreid met de DucoSlide LuxFrame 45/130, een nieuw type op XXL-formaat. De lamellen zijn vervat in een LuxFrame-kaderprofiel (45 x 130 mm) dat uitgevoerd kan worden tot een grootte van maximaal 2,8 x 6 meter.

Volgens het bedrijf uit het Belgische Veurne tasten architectenbureaus de grenzen van geveloppervlaktes af, die alsmaar groter, hoger en technischer worden ontworpen. Met de DucoSlide LuxFrame 45/130 geeft Duco ‘een gepast antwoord op deze veranderende trend en om ook dergelijke gebouwen van een comfortabel binnenklimaat te kunnen voorzien’. De DucoSlide LuxFrame is een permanent buitenzonweringsysteem met schuifpanelen. Bij dit type zitten de verschillende lamellen vervat in een kaderprofiel. Het nieuwe type is specifiek bedoeld voor aanzienlijke geveloppervlaktes van utiliteitsgebouwen, collectieve woongebouwen (duplex) of luxe woningen. De ‘vleugelvormige’ Ellips 150-lamellen, vervat in het kaderprofiel, hebben een hellingshoek van 45° waardoor volgens Duco ‘een optimale wering van zowel hitte als lichtinval bereikt wordt’. Het kader kan in elke gewenste RAL-kleur worden uitgevoerd. De schuifpanelen kunnen net zoals alle andere typen binnen het DucoSlide-gamma manueel of elektronisch bediend worden. Het systeem kan voor het opvangen van oneffenheden in de ondergrond worden uitgebreid met het ondergeleidingssysteem ‘Vario’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.