Productnieuws
Zwart douchebeslag

Market uit Lomm komt met een aantal nieuwe of aangepaste producten op de markt: de EvoDrive Motion 4 met lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren, de FH.90 zelfsluitende onderschoen en zwart douchebeslag uit de Milano Original serie.

De EvoDrive Motion 4 lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren is een duurzaam en betrouwbaar systeem dat eenvoudig op de muur wordt gemonteerd. Het systeem is compact (hxd 60 x 65 mm), eenvoudig te monteren en heeft een gunstige prijs. De interne onderdelen zijn gemakkelijk bereikbaar met behulp van een slimme voorklep die simpel naar voren kan worden getrokken. De EvoDrive Motion 4 werkt met Bluetooth zodat direct met het moederbord van de motor kan worden gecommuniceerd, zonder tussenkomst van kabels, draden en andere mechanische elementen.

De FH.90 is volgens Market de meest compacte zelfsluitende onderschoen op de markt. De eenvoudige montage en regelbare sluit- en remsnelheid maakt de schoen geschikt voor vloeren waar geen vloerveer kan worden gebruikt, zoals daar waar vloerverwarming wordt toegepast. Compleet met bijpassende bovenschoen. Het systeem is eenvoudig door middel van vier boorgaten te installeren en heeft geen uitsparing in de vloer nodig. De montageplaat is verstelbaar waardoor correcties tot 3 millimeter mogelijk zijn. De sluit- en remsnelheid van de glazen deur wordt eenvoudig ingesteld met twee stelschroefjes. De FH.90 heeft bovendien een vastzetstand op 90°. Geschikt voor deuren tot een maximaal gewicht van 100 kilo en een deurbreedte van 1000 millimeter. Om de stabiliteit te kunnen garanderen varieert de glasdikte van 8 tot 13 millimeter, afhankelijk van de afmeting van de deur.

Het Milano Original douchebeslag is nu ook in mat zwart te verkrijgen, de nieuwe trend op badkamergebied. De mat zwarte afwerking (RAL9005) van de Milano serie geeft een badkamer ‘een stoere uitstraling die aansluit bij de veel toegepaste industriële look van glasbeslag in huis.’ Market levert behalve de scharnieren ook bijna alle accessoires in mat zwart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.