Productnieuws

Zwart glasbeslag Lanti

1
zwart glasbeslag

Lanti heeft de trend van het zwarte beslag naar eigen zeggen als één van de eerste beslagleveranciers in Europa opgepakt. Het bedrijf beschikte al langer over een compleet programma douchebeslag in mat zwart en heeft dit nu ook aangevuld met glasbeslag voor binnen- en buitendeuren. Ook de gevestigde merken standaardiseren een ‘black is back’ programma, zoals Assa Abloy met zwart douchebeslag. Andere voorbeelden: glazen binnendeuren met zwarte omlijsting of frames en zwarte deurkaderprofielen en balustradesystemen.

Terug van weggeweest zijn volgens Sander Franken van Lanti de verchroomde profielen. ‘Niet alleen voor toepassing in badkamers maar ook steeds meer voor het interieur. Het voordeel van “echte verchroming” is dat de ondergrond spiegelt tegen het oppervlak en dus als het ware tot aan het glas doorloopt’, aldus Franken. Een andere noviteit is dat Metalglas nu ook een schuifdeursysteem heeft met auto-softclose, dat geschikt is voor een deurgewicht van 120 kilo. Franken: ‘Hiermee kunnen we nu grotere schuifdeuren laten sluiten met de gewenste demping. Daarnaast is vanaf het nieuwe jaar de RVS kwaliteit van onze 60PHP sets (hydraulische onderschoen) standaard naar 316 gebracht in plaats van 304. Dat maakt het beter geschikt voor eventuele toepasbaarheid voor buitensituaties. Dit zal overigens geen prijsconsequentie hebben.’

1 reactie op “Zwart glasbeslag Lanti

  1. graag documentatie sturen van uw producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.