Productnieuws
celband

Glasartikelen.nl is de nieuwe distributiepartner van Coroplast voor de Benelux. Coroplast is een wereldwijd actief familiebedrijf gespecialiseerd in zelfklevende tapes dat inmiddels door de derde generatie wordt gerund. Tot het assortiment behoren celband, spiegeltape en kruisroedetape.

Coroplast celband is er met en zonder aftrekfolie. De glasband is een voorgevormd, éénzijdig klevend PE-schuimband dat in diverse afmetingen op rol wordt geleverd. De gebruikte lijmlaag zorgt ervoor dat de PE-band ook op (licht) vochtige ondergronden te gebruiken is. Leverbaar per pakje van tien schijfjes of per doos à tien pakjes. Prijs per pakje standaard uit voorraad verkrijgbaar in de maten 9×2, 9×3 en 9×4 millimeter in wit en grijs. Coroplast spiegeltape is bestemd voor het duurzaam verlijmen van spiegels, getest door LGA en IFT Rosenheim conform geschiktheid voor installatiedoeleinden in de glashandel en de glas- en meubelindustrie. Coroplast kruisroedetape is bestemd voor het fabriceren van kruisroederamen. Bestand tegen weers- en temperatuursinvloeden, chemicaliën, oplosmiddelen en weekmakers. Hecht op schone, droge en vetvrije ondergronden.

Gedurende het 90-jarige bestaan is Coroplast uitgegroeid van een lokale fabrikant van elektrische isolatietapes tot een marktleider op het gebied van technisch klevende tapes. Met ruim 6.200 werknemers produceert Coroplast niet alleen tapes in haar standplaats Wuppertal (D), maar ook in Polen, China, Tunesië, de USA, Mexico en Moldavië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.