Nieuws
CAO Vlakglas

Voor bouwondernemers en aannemers is het van groot belang om te weten dat er in het Duitse bouwrecht per 1 januari 2018 nieuwe regelingen en wijzigingen zijn. De Duits Nederlandse Handelskamer (DNHK) organiseert daarom op 20 maart in Amstelveen een seminar over het nieuwe Duitse bouwrecht. In samenwerking met het Duitse advocatenkantoor Alpmann Fröhlich worden de deelnemers op praktische geïnformeerd. Om complicaties tijdens bouwprojecten in Duitsland te vermijden is volgens Aldo Lodder, seminar-coordïnator van de DNHK, basiskennis van het bouwrecht essentieel. ‘Het nieuwe Duitse bouwrecht is direct toepasselijk op ieder bouwproject en geldt ook voor Nederlandse bouw- en aannemingsbedrijven. Aannemers en uitvoerende toeleveranciers doen er goed aan om te weten welke regels moeten worden nageleefd, vanaf het bouwcontract tot de oplevering. De deelnemers krijgen duidelijke adviezen om zelfstandig succesvol een bouwproject in Duitsland af te kunnen ronden. Dit gebeurt door middel van een stappenplan, zodat er geen verrassingen hoeven te ontstaan.’

Het seminar is gericht op bouwondernemers en aannemers die actief zijn of worden met Duitse bouwprojecten. De deelnamekosten bedragen 249,- euro (excl. BTW). Leden van de DNHK of Bouwend Nederland ontvangen 20 respectievelijk 10 procent ledenkorting.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.