Nieuws
Voorzetramen

Timmers uit Oosterhout, groothandel in glas, glasbeslag en beglazingsmaterialen, brengt sinds kort aluminium voorzetramen op de markt met een slank profiel van 18 x 11,5 millimeter. De ramen worden voorzien van floatglas of gelaagd glas en zijn bestemd voor extra geluids- en warmte-isolatie en bescherming van kwetsbare ramen.

De voorzetramen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. De ramen zijn standaard leverbaar als blank aluminium geanodiseerd F1 en in de profielkleuren wit Ral 9010, crème Ral 9001, groen Ral 6009 en bruin Ral 8019. Op aanvraag en tegen meerprijs in iedere gewenste Ral kleur. Timmers levert ook modellen, zoals met schuine zijden en met rond- en segmentbogen. De minimum radius bedraagt 550 millimeter. De ramen worden rondom geschroefd of gekneveld, beide naar wens voorzien van scharnieren. De scharnierende voorzetramen zijn bedoeld om ruiten makkelijk te kunnen reinigen en niet om te gebruiken als draairaam.

2 reacties op “Voorzetramen nieuw in programma Timmers

  1. Rubi schreef:

    dank u wel voor het medeleven

  2. graag info: details, prijzen, afmetingen, montage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.