Productnieuws
Gekleurd gelaagd glas

AGC Glass Europe brengt met Stratobel Colour een nieuwe productenreeks op de markt: gekleurd gelaagd glas dat uitstraling en veiligheid combineert. Het programma Stratobel Colour bestaat uit zes kleuren: twee grijstinten, twee bruintinten en twee doorschijnende wittinten (Mat 80 en Mat 65) die lichtdoorlatend en privacybeschermend zijn.

Gelaagd veiligheidsglas, officieel gelamineerd veiligheidsglas, bestaat uit twee of meerdere glasplaten met daartussen één of enkele folies. Meerdere folies van dezelfde kleur zorgen voor een verhoogde opaciteit met behoud van lichtdoorlatendheid. Door Planibel Clearlite (standaard floatglas) te vervangen door de zeer heldere Planibel Clearvision (extra helder ijzerarm floatglas) komen de kleuren nog beter tot hun recht. Door producten uit het assortiment van AGC te combineren met gekleurde folies wordt het samenbrengen van kleur, veiligheid en andere functies, zoals regelen van zonlicht, warmte- en geluidsisolatie, in één en hetzelfde product mogelijk.
De nieuwe reeks is geschikt voor zowel het gebruik in het exterieur, bijvoorbeeld gevels, balustraden en daken, als interieurtoepassingen, zoals scheidingswanden, vloeren en dergelijke. Om aan alle ontwerpwensen te kunnen voldoen of om de identiteit van een organisatie tot uitdrukking te laten komen, biedt de service ‘My Colour by Stratobel’ van AGC de mogelijkheid om ‘customized’ gekleurd gelaagd glas te ontwikkelen. AGC maakt gebruik van een speciaal hiervoor ontwikkelde tool om ontwerpers en klanten te begeleiden tijdens het proces van de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.