Nieuws
vacuüm hijsgereedschap

Steeds meer bedrijven die zich bezig houden met het plaatsen van glas weten inmiddels de weg naar Lopik te vinden. Oorspronkelijk gestart met het ontwikkelen van oplossingen voor de montage van wand- en dakplaten, biedt VIAVAC tegenwoordig ook een breed assortiment vacuüm hijsgereedschap voor het plaatsen van zowel vlak als gebogen glas.Inmiddels werken er 25 mensen bij het bedrijf.

De focus van VIAVAC was aanvankelijk gericht op vacuüm hijsgereedschap ten behoeve van het plaatsen van sandwichpanelen. ‘Dankzij ons sterke specialisatie zijn we uitgegroeid tot wereldleider in ons marktsegment met export tot aan Australië en de VS’, licht De Groot toe. ‘Geleidelijk hebben we onze activiteiten uitgebreid en zijn we vacuüm hijsgereedschappen voor andere toepassingen gaan ontwikkelen, zoals voor het plaatsen van glas. Dit heeft geresulteerd in een breed leveringsprogramma: de ontwikkeling, verkoop, verhuur en service van vacuüm hijsgereedschappen voor de montage van glas en sandwichpanelen. Zowel voor verkoop, verhuur als service van vacuum hijsgereedschappen zijn wij de specialist bij uitstek. Kraanverhuurbedrijven, verhuurbedrijven van bouwmachines, transportbedrijven, gevelbouwers, glaszetters en de glasgroothandel maken daarom graag gebruik van onze diensten.’

Lees het volledige artikel in Glas in Beeld (nummer 3 – juni 2018) die volgende week verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.