Productnieuws
interactieve spiegels
Foto: MediaMirror

De nieuwste generatie spiegels combineert diverse functies en speelt in op de ontwikkelingen van de digital signage. Deze sector, ook wel narrowcasting genoemd, is sterk in opmars als een relatief nieuwe vorm van communicatie. Bij digital signage worden digitale schermen ingezet om dynamische content weer te geven. Dit in tegenstelling tot statische varianten zoals posters, printjes en borden. Ook interactieve spiegels worden hiervoor ingezet. Een spiegel dient ‘interactief’ te zijn en in combinatie met display en touchscreen technieken biedt het vele mogelijkheden en toegevoegde waarde.

Iedereen kent het wel, ’s ochtends voor vertrek naar het werk nog even in de spiegel kijken. Heb ik wel de juiste outfit aan? Zit mijn haar wel goed? Maar spiegels kunnen vandaag de dag veel meer dan spiegelen alleen. Glas in Beeld zet de mogelijkheden op een rij en blikt vooruit op wat we in de toekomst kunnen verwachten.

Lees alles over de ontwikkelingen van interactieve spiegels in de nieuwe uitgave van Glas in Beeld die volgende week verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.