Nieuws
JanHein van Stiphout
Structure One

Vanavond vindt om 18.00 uur de opening plaats van Verre Show, een internationale glaskunsttentoonstelling met 28 kunstenaars. De organisatie is in handen van het Belgische VerribelGlass en de expositie vindt plaats in het architectonisch zeer bijzondere gebouw de Médiacité te Luik (B). ‘Structure One’ van JanHein van Stiphout, van glasatelier Stipglas uit Tilburg, is één van de tentoongestelde werken.

De tentoonstelling is t/m 6 oktober te bezichtigen van 10.00 tot 20.00 uur (m.u.v. zondagen). De toegang is gratis. Demonstraties (o.a. van Stiphout) en workshops: Vrijdag 5 okt.: 13.00 – 21.00 uur; zaterdag 6 okt.: 13.00 – 20.30 uur. Speciale glasshow: vrijdag 5 okt. om 20.00 uur.

De tentoonstelling ‘Frieden und Freiheit’ in het Waldmuseum te Zwiesel (D) loopt nog t/m 3 oktober. De installatie ‘La Grande Guerre’ van JanHein van Stiphout is één van de blikvangers van deze tentoonstelling.

De installatie ‘L’Invitation’ van de glaskunstenaar is nog t/m 12 oktober 2018 te zien in Galerie am Museum – Eisch Atelier te Frauenau (D).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.