Nieuws
Platte daken

Platte daken worden steeds meer multifunctioneel. Niet alleen omdat we in verstedelijkte gebieden behoefte hebben aan leefruimte, maar ook omdat door de klimaatverandering de stad opwarmt en we capaciteit nodig hebben om bij hevige regen het water te bufferen. Platte daken van vandaag zijn allang niet meer zwart. Het is groen voor vegetatie, blauw voor waterretentie, geel voor energieopwekking en rood voor wonen, werken, recreëren of parkeren. Maar aan welke eisen moet zo’n multifunctioneel dak voldoen? Hoe hoog is de nood eigenlijk als het gaat om het bergen van water? Hoe zit het met regelgeving? En welke innovatieve systemen zijn er?

Het bouwwebinar ‘Gebruik het dak’ van Zoontjens Valuable Roofs uit Tilburg in samenwerking met Eisma Content Marketing geeft antwoord op deze vragen. Het webinar ‘Gebruik het dak’ vindt plaats op dinsdag 30 oktober van 12.30 tot 13.30 uur en is na inschrijving gratis te volgen op uw eigen computer. Er is tijdens het webinar volop gelegenheid om via een chat uw vragen te stellen. Sprekers bij dit webinar zijn:

  • Bram Legierse, projectmanager bij Jonkers Daktuinen
  • Nico Hendriks, voorzitter van ECBE, divisie van BDA Dak- en Geveladvies
  • Jaap Dooper, Business Development Manager bij Zoontjens.

Het webinar over het gebruik van platte daken wordt gepresenteerd door Marco Groothoff hoofdredacteur van Eisma Bouwmedia.

Deelname aan het webinar is gratis. Inschrijven is eenvoudig en kan hier.

Meer informatie over dit en andere Bouwwebinars? Klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.