Productnieuws
Glasstec

LiSEC presenteert deze week op de Glasstec productinnovaties op het gebied van glassnijden, glasverwerking, lamineren en isolatieglasproductie. In lijn met het motto van dit jaar, ‘Wij innoveren voor uw succes’, worden de LiSEC-medewerkers achter deze innovaties op de voorgrond geplaatst. Op basis van de slogan laat de Oostenrijkse leverancier van oplossingen voor de markt voor vlakglasverwerking zien hoe het sterke LiSEC-team zijn expertise actief toepast en innovaties introduceert om het succes van klanten te bevorderen. Dit personeelsconcept is geïmplementeerd met een zeer speciaal ontwerp. In de 2.300 vierkante meter grote beursstand zijn zwart-witfoto’s van meer dan 150 werknemers verwerkt, met een focus op de medewerkers in de productieafdeling die de systemen bouwen.

‘In 2016 konden we 7.000 bezoekers begroeten op onze stand. Dit jaar hebben we de lat duidelijk hoger gelegd en onze doelstelling voor het aantal bezoekers en gekwalificeerde leads verder verhoogd’, legt Filip Miermans, hoofd marketing en corporate communicatie. Dit jaar toont LiSEC alle systemen met het nieuwe machineontwerp dat in 2016 werd gepresenteerd, en voor de eerste keer is ook een deel van de stand voor GLASTRONiC ingeruimd. Dit lid van de LiSEC Group is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van gebruikte LiSEC-machines. Afhankelijk van de behoeften van de klant worden deze ook opgeknapt. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Hongarije en produceert ook glazen opslagsystemen, die eveneens zullen worden gepresenteerd. LISEC producten op Glasstec 2018 zijn de:

  • SprintCut, een high-performance machine voor het automatisch snijden van vlakglas,
  • VSL-A37/332, een krachtige machine voor het automatisch snijden van gelaagd glas,
  • SplitFin: EPS & MRX-B Water Jet, een bewerkingslijn voor vlakglas die gebruik maakt van waterstraaltechnologie,
  • ConvectLam 2, een lamineermachine met een hogedrukautoclaaf,
  • LBH-B25ARS , een automatische butyl-extruder voor niet-flexibele afstandhouders,
  • BSV-B45NK, een buigmachine voor scherpe hoeken.

De SplitFin is een noviteit. Het gaat hierbij om een complete verticale bewerkingslijn die het glas slijpt, polijst, wast en met behulp van waterjettechnologie sparingen en gaten aanbrengt. Glas dat wel wordt geslepen en/of gepolijst maar niet verder hoeft te worden bewerkt wordt bovenlangs de waterjetmachine getransporteerd.

De Glasstec vindt nog t/m vrijdag plaats in de Messe Düsseldorf, dagelijks geopend van 9 tot 18 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.