Nieuws
brandwerend glas

Pyroguard, producent van brandwerend glas, heeft zijn positie en productiemogelijkheden verder versterkt door de opening van een tweede faciliteit in het Verenigd Koninkrijk. Deze nieuwe fabriek richt zich op de productie van gehard brandveilig glas Pyroguard T, en stelt Pyroguard in staat haar gehele portfolio van zowel snijdbare als geharde producten te produceren en te leveren op de Britse en Ierse markt rechtstreeks uit het VK. Voorheen kwam het geharde brandwerend glas uit de productiefaciliteit in Frankrijk.

Pyroguard noemt als voordelen dat voorschrijvers, aannemers en fabrikanten nu de mogelijkheid hebben om met aanzienlijk kortere doorlooptijden vanuit één bron toegang te krijgen tot het volledige gamma brandwerend glas in alle brandklassen. De investering onderstreept het vertrouwen van Pyroguard in de kracht van de Britse markt. ‘De opening van onze nieuwe faciliteit is een belangrijke investering voor ons, en naast de voordelen die dit met zich meebrengt voor onze klanten, toont het ook onze betrokkenheid bij de productie voor de omliggende regio en het Verenigd Koninkrijk,” zegt Neil Tilsley, CEO van Pyroguard. ‘Dat betekent dat we ons bestaande team moeten uitbreiden en dat we de nodige training moeten geven om ervoor te zorgen dat we de serviceniveaus, kwaliteit en vakmanschap kunnen waarmaken die onze klanten gewend zijn.’

De opzet van de nieuwe fabriek komt overeen met die van haar grootste faciliteit voor gehard brandwerend glas in Frankrijk. Dit omvat het direct overdragen van de vaardigheden en werkwijzen die zijn ontwikkeld in de Franse faciliteit, waar het assortiment gehard glas van Pyroguard al meer dan 15 jaar wordt gemaakt en in heel Europa wordt geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.