Nieuws
Glasverwarming


EV-glas van FinnGlass

‘Geen gasverwarming maar glasverwarming, uw ruit als radiator.’ Op deze wijze brengt Glaswarmte verwarmend glas nog eens onder de aandacht. Het bedrijf uit Arnhem is exclusieve importeur van Elektrisch Verwarmd glas (EV-glas) voor Nederland. EV-glas is een product van de Finse producent FinnGlass dat al vijftien jaar verwarmend glas in Scandinavië op de markt brengt.

Gelijkmatige warmte

Glasverwarming zorgt voor comfort in hoofd- en bijverwarming en zorgt ervoor dat glas niet langer een grote energieverslinder is, aldus Glaswarmte. De binnenste plaat van verwarmd glas heeft een flinterdunne metaalfilm als elektrische weerstand, die de warmte gelijkmatig verspreidt. De buitenruit heeft op de spouwzijde een coating die de warmtestraling naar het interieur en de koudestraling naar buiten reflecteert. In de spouw zit, net als bij HR plus glas, argon gas om het warmteverlies verder terug te brengen. Glasverwarming is net zo transparant als iedere ander soort glas. Bediening vindt plaats via een kamerthermostaat. De levertijd van EV-glas ligt tussen de zes en acht weken.

9 reacties op “Glasverwarming: ruit als radiator

 1. Peter schreef:

  Graag informatie over ev glas

 2. Aart schreef:

  Graag nadere informatie

 3. Op de website Glaswarmte.nl kunt u eenvoudig een indruk krijgen over het product ev-glas.

  Via de E-Mail kan ik u meer vertellen en of naw gegevens uitwisselen. Zodat we direct contact kunnen hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Martijn van Dolder
  GlasWarmte BV

 4. Op de website Glaswarmte.nl kunt u eenvoudig een indruk krijgen over het product ev-glas.

  Via de E-Mail kan ik u meer vertellen en of naw gegevens uitwisselen. Zodat we direct contact kunnen hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Martijn van Dolder
  GlasWarmte BV

 5. de la Haye Sylvia schreef:

  Ik heb een vraag. Wellicht kunt u helpen? Wij hebben tijdens onze verbouwing gekozen voor glasverwarming in een schuifpui. Alleen de afwerking van de stroomkabels is er nog altijd niet. De leverancier van de glasverwarming geeft niet thuis, de plaatser van het glas weet het niet en de aannemer komt ook niet tot een oplossing. Kunt u helpen?

  • Marco Groothoff schreef:

   Heel vervelend Sylvia, wij zijn een nieuwssite en vaktijdschrift en kunnen je helaas niet helpen. Tip: betaal pas de gehele factuur wanneer alles netjes is opgeleverd.

 6. Dekegel schreef:

  Hallo, wij hebben helemaal geen goede ervaring met glasverwarming. Zonnepanelen samen met glasverwarming geplaatst maar onze factuur is niet gedaald, als het koude dagen zijn krijgen we het niet echt warm.
  Ramen kuisen is ook niet te doen. Je denkt dat ze proper zijn zonder strepen ( krantenpapier na het poetsen) maar als de dag erna de zon erop schijnt lijken ze nog vuiler dan voordien , ik denk dat het tussen de ramen zit. Dus niet proper te krijgen !!!!

 7. FUNS FIDDELERS schreef:

  Voor een écht deskundig advies op basis van jarenlange ervaring,
  het originele IQ GLAS , zie http://WWW.IQ-GLAS.NL

 8. Yvonne schreef:

  Funs Fiddelers is niks meer dan een gewone oplichter. Wij hebben ons glas al een half jaar geleden besteld. Moesten ook gelijk betalen. Inmiddels zijn we 6 maanden verder en heeft hij ons geblokkeerd op de app. Het glas staat zogenaamd al dik 2 maanden op transport vanuit Polen. Het moet blijkbaar via de maan naar Leeuwarden komen. Dus pas op met Funs Fiddelers, hij is een oplichter!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.