Nieuws

Marktdata.nl heeft een onderzoek uitgevoerd onder schilders en glaszetters in Nederland. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het Marketingrapport Schilders en glaszetters 2019. Dit rapport biedt een overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en merken en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de schilders- en glaszettersbranche in Nederland.

Het oriëntatie- en inkoopgedrag van schilders en glaszetters is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang de doelgroep succesvol te kunnen benaderen en de eigen marktpositie te kennen. Het rapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branchegerelateerde organisaties. Marktdata geeft aan dat het onderzoek objectief en onafhankelijk is uitgevoerd. ‘Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over de Nederlandse schilders en glaszettersbranche.’

Naast de onderzoeksresultaten bevat het marketingrapport tevens diverse analyses van de database van alle schilder- en glaszetbedrijven in Nederland uit het Handelsregister en informatie die middels deskresearch is verzameld. Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek (2003-2015). Hierdoor bent u in staat in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de branche. Ten opzichte van de voorgaande editie van het onderzoeksrapport is de analyse en rapportage verder uitgebreid. Het Marketingrapport Schilders en glaszetters wordt sinds 2003 uitgegeven. Het onderzoeksrapport telt 61 pagina’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.