Nieuws
Den Braven

De naam van Den Braven Benelux is gewijzigd in Bostik Benelux. Deze naamsverandering is één van de laatste stappen om ‘de krachtige, wereldwijde positie’ van Bostik in lijmen en kitten te bevestigen. De productennamen van de lijmen, kitten, PUR-schuimen en technische sprays blijven gewoon Zwaluw heten. Hier verandert niets aan, alleen de bedrijfsnaam wijzigt.

Krachten gebundeld

Sinds de overname van Den Braven in 2016 hebben Bostik en Den Braven hun krachten gebundeld. De verandering van de wettelijke bedrijfsnaam is één van de laatste integratiestappen bij het creëren van één geluid naar de markt. Daarom wordt alle corporate branding op de locaties Oosterhout en Giessen vervangen door de visuele identiteit van Bostik. ‘Deze verandering stelt ons in staat de betekenis achter het merk Bostik te versterken en is de eerste stap naar het bouwen van een gemeenschappelijke cultuur met als focus het genereren van meer waarde voor onze klanten’, zegt Roland Albers, Senior Vice President van de Construction and Consumer Global Business Unit.

Vincent Imbos, Managing Director van Bostik Benelux voegt hieraan toe: ‘We zijn verheugd deel uit te maken van Bostik en zullen onze merkstrategie blijven volgen door naast het Bostik-assortiment ook producten van het merk Zwaluw te verkopen. Bovendien zullen onze kennis- en servicemogelijkheden verder worden uitgebreid om onze klanten nog meer innovatieve oplossingen en een hoogwaardige service te bieden.’

Om de strategische geografische markt voor Bostik in Europa te dienen, zal nu één commerciële organisatie in de Benelux worden opgericht. De zal zich richten op de marketing en commercialisering van het gecombineerde productenportfolio van Bostik en Den Braven, waaronder de producten onder het Zwaluw-label, zoals beglazingskit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.