Nieuws
figuurglas
Foto: AGC

Naast hoofdpartner Kawneer en partners Qbiq, Cerriva en Broeinest zal dit jaar ook AGC als partner aansluiten bij de Architectenweb Awards. Michiel van Raaij, hoofdredacteur van Architectenweb: ‘We zijn erg blij dat AGC de Awards mede mogelijk maakt.’ De Awards omvatten zeven prijzen. Zes prijzen voor de realisatie van architectuur: Woongebouw van het Jaar, Kantoorgebouw van het Jaar, Schoolgebouw van het Jaar, Zorggebouw van het Jaar, Interieur van het Jaar en Publiek gebouw van het Jaar. Architecten kunnen tot en met 21 juni  projecten inzenden.

Architect van het Jaar

Daarnaast is er nog de prijs voor de Architect van het Jaar. Deze wordt uitgereikt aan een architect of een collectief van architecten die volgens een onafhankelijke jury dit jaar de grootste bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de architectuur in Nederland. Hiervoor kan tot uiterlijk 24 mei  een voorstel worden ingediend. Inschrijven kan via de website van Architectenweb. Op donderdagavond 31 oktober  worden de winnaars van de Architectenweb Awards 2019 bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het nieuwe Broeinest in Amsterdam Noord.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.